Itt az oldal eleje
SzIG | Cikkek, beszámolók

Halloween vetélkedő – 2019. október

Töklámpások

2019. október 25-én került megrendezésre a széchenyis kisgimisek hagyományos Halloween-vetélkedője. A 8. E-sek által szervezett program vidám hangulatban zajlott le, a szervezők és a versenyzők egyaránt lelkesen készültek, ki a feladatokkal, ki a sütikkel, töklámpásokkal és jelmezekkel. Az ötödik, hatodik és hetedik osztályosoknak az ünnep hangulatának megfelelő minden rémesen mulatságos és mulatságosan rémes dologgal kapcsolatos tudására szüksége volt, hogy kitöltsék a szókeresőt, megoldják a totót, felismerjék a filmzenéket és filmjeleneteket.

A legnagyobb sikert a csapatok által forgatott kisfilmek és a suliszerte folyosókon-termekben-mosdókban elrejtett rémpopkulturális jelképek megtalálásának feladata aratták. A délután végén támogatóinknak köszönhetően díjeső hullott a legjobb jelmezekért, a legszebb töklámpásért, a legaktívabb részvételért és természetesen a legjobb pontszámért, amit a 6. E népes fiúcsapata ért el: Bognár Zsombor, Horváth Martin, Kele András, Molnár Márton, Puskás Péter és Wisinger Márton.
Gratulálunk nekik és minden résztvevőnek!

Köszönjük a felajánlásokat a Csokiss csokoládémanufaktúrának, a Diabló pizzériának, az Istambul török étteremnek, a Lille Venn pizzériának, a Táno gyrosnak, a Zeussport-Mezdeponak és Szabó Levi nagynénjének!

/