Itt az oldal eleje
SzIG | Cikkek, beszámolók

Tájékoztató az írásbeli felvételi vizsga utáni teendőkről leendő „kisgimiseknek” és szüleiknek

Kedves Szülők, kedves leendő „kisgimis” Diákjaink!

A 2020/2021-es tanévre való jelentkezés a tavalyihoz hasonlóan történik.

Kézzel kitöltött jelentkezési lapokat nem áll módunkban elfogadni, a jelentkezés menete az alábbiak szerint módosult.

A jelentkezést a középiskolába jelentkező tanuló általános iskolája végzi; ettől eltérő esetben – pl. 8 évfolyamos gimnáziumba jelentkezés esetén – a szülő egyénileg is benyújthat jelentkezési lapot, DE CSAK elektronikus úton készítettet.

Az elektronikus kitöltést a szülő elvégezheti otthon, az Oktatási Hivatal honlapján, a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő programmal, melyhez regisztráció szükséges! Regisztrációt követően, a tanuló adatainak kitöltése után két dokumentum készül (felvételi jelentkezési lap, tanulói adatlap).

  1. A jelentkezési lapot el kell juttatni intézményünkbe, postai úton, vagy személyesen a titkárságunkon leadni minden munkanap 16 óráig a 4. évfolyam félévi értesítőjének másolatával együtt.
  2. A tanulói adatlapot pedig postai úton kell eljuttatni az Oktatási Hivatal győri központjába – cím: Oktatási Hivatal 9001 Győr, Pf.694.

A jelentkezési és tanulói adatlapokat ki kell nyomtatni, és aláírást követően (célszerűen könyvelt postai küldeményként) legkésőbb 2020. február 19-én éjfélig postára adni.

A KIFIR elektronikus adatlapkitöltő program a következő linken érhető el:
https://www.kir.hu/KIFIR2/JellapKitolto/egyeni

Amennyiben kérik, szívesen nyújtunk Önöknek segítséget az elektronikus jelentkezési lap kitöltésében előzetes telefonos (+36 25 411 702) egyeztetés alapján 2020. február 17-ig hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként 14:00-16:00 között.