Vízivándor túra a Felső-Tiszán

2022. július 24-30.

Útvonal: Tiszabecs – Szatmárcseke – Tivadar – Vásárosnamény

A vadregényes Felső-Tiszán szervezett túrán Tiszabecs az első megálló, ahova Nyíregyházáról biztosítjuk a résztvevők számára a transzfer szolgáltatást. A megérkezés után, a sátrak elfoglalását követően a csapat délután megismerkedik a túraeszközökkel, amelyeket vízen is kipróbálnak. Napközben vízitúrázás, esténként tábori program várja őket. A Túr folyó természetes fürdőhelyeinek és vadregényes környezetének köszönhetően felejthetetlen élményt nyújt a résztvevőknek.

1-3. nap:

A táborba megérkezés után megismerkedünk a környékkel és a kenuzás alapjaival. A  táborba visszaérve lehetőség van strandröplabdázni, tollasozni, illetve a gyerekek birtokba vehetik a focipályát is, hogy felkészülhessenek az következő napok “megmérettetéseire”.

4. nap:

Reggeli után indulhat a túra Szatmárcsekére. A csomagokat gépjármű szállítja. Érkezés után a helyszínen levezetésképp lehetőség van focizni vagy tollasozni. Akik a kulturális programokat kedvelik, azoknak a közeli hajós fejfás temető és a Kölcsey emlékmű nyújthat érdekes kikapcsolódást. 

5.nap:

Az ötödik nap reggelén Szatmárcsekén, a vízre szállást követően az úti cél Tivadar. Az egész napos evezés után jól esik majd a pihenés a táborban. 

6. nap:

A mai napon a célpont, és egyben az egész túra végállomása Vásárosnamény.  Ha még ez sem lenne elég élmény, lehetősége van a csoportnak , hogy megszervezzék a helyi aquapark meglátogatását fakultatív programként. Egy biztos: ezt nem érdemes kihagyni!

7.nap:

Hazautazás

A tábor költsége: 36.000 Ft + úti költség (vasúton mindenkinek 90%-os kedvezmény)

Jelentkezni Ajtony Krisztina tanárnőnél lehet 20.000 Ft befizetésével.