Felvételi

A középfokú beiskolázással kapcsolatos általános információk az Oktatási Hivatal weboldalán érhetők el.

A jelentkezési lapot erre a linkre kattintva tudja pdf formátumban letölteniJelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (pdf)

A jelentkezési lap erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthetőJelentkezési lap központi írásbeli vizsgára (docx)

A szülői kérelem erre a linkre kattintva pdf formátumban letölthetőSzülői kérelem a központi írásbeli vizsga speciális vizsgakörülményeinek biztosítására (pdf)

A szülői kérelem erre a linkre kattintva word docx formátumban letölthetőSzülői kérelem a központi írásbeli vizsga speciális vizsgakörülményeinek biztosítására (docx)

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a középfokú felvételi eljárás során a központi írásbeli vizsgára jelentkezés nem azonos a középfokú iskolákba való jelentkezéssel!

A két jelentkezéshez más-más időpontban, külön-külön jelentkezési lapot kell benyújtani, a két jelentkezés NEM „váltja ki”, vagy „helyettesíti” egymást!

Az írásbeli vizsgák jelentkezési lapja kizárólag az írásbeli vizsgákra vonatkozik, nem tévesztendő össze a középfokú iskolákba való jelentkezésre szolgáló felvételi lapokkal, amelyek benyújtásának határideje: 2023. február 22.

A KÖZFELVIR Elektronikus jelentkezési felületet használatával elektronikusan előállíthatják, és a kiválasztott vizsgaszervező intézményhez továbbíthatják a központi írásbeli vizsgára történő jelentkezési lapokat. A videó lépésről lépésre bemutatja a jelentkezési lap kitöltésének folyamatát.