“ILYENNEK LÁTOM” KIÁLLÍTÁS

“A városháza és környezetének funkcióbővítő revitalizációja” című projekt részeként megvalósuló KDOP-3.1.1/SOFT-5 kódszámú program keretében a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Ifjúsági Egyesülete “ILYENNEK LÁTOM” címmel rajz és fotó pályázatot hirdetett a dunaújvárosi általános iskolákban tanuló diákok számára.A beérkezett pályaműveket szakmai zsűri évfolyamonként értékelte. A díjak átadása a díjazott művekből összeállított kiállítás megnyitóján történik. Tisztelettel meghívjuk az iskola diákjait, tanárait, szeretettel várunk minden érdeklődőt a kiállítás megnyitójára.

A kiállítás megnyitó időpontja: 2014. február 03. (hétfő) 16 óra
Helye: Széchenyi István Gimnázium Szivacs Galériája (Dunaújváros, Dózsa György út 15/a)

A tervezett program: Megnyitó és köszöntő beszédek, a Széchenyi István Gimnázium diákjainak műsora, a díjak átadása, a díjazottak és a megjelentek vendégül látása.

A kiállítás a megnyitót követően 2014. február 17-ig megtekinthető oktatási napokon 8 és 15 óra között a Széchenyi István Gimnázium Szivacs Galériájában.

A kiállítás keretében a házigazda 8 osztályos gimnazista 5-8. osztályos tanulóinak munkáit és Nagy Márta fotói is bemutatjuk. A kiállítással kapcsolatban felvilágosítást Farkas Zsolt egyesületi elnöktől, a +36/20/353-2189 telefonszámon, vagy e-mailben zsolt.farkas2004@gmail.com címen kaphatnak.