Pótfelvételi I. II. és a Felvételi Feladatlapok megtekintése

Kedves Vizsgázók! Tisztelt Szülők!

Nyilvántartásunk alapján néhány vizsgázó nem tudott megjelenni 2022. 01.22-én (szombaton) megszervezett felvételi vizsgán.

Azoknak a tanulóknak, akiknek betegség, vagy egyéb alapos indok miatt hivatalos igazolásuk van a távolmaradásról, a pótlásra január 27-én (csütörtökön) 14:00-tól lesz lehetőség. Az iskolába 13:50-ig kell beérkezni!

A Pótló vizsgára az a tanuló jelentkezhet, aki jelentkezett a 22-i vizsgára, de nem tudott részt venni azon a fentebb említett oknál fogva.

Az igazolásokat előzetesen kérjük bemutatni, vagy elektronikus úton megküldeni a titkarsag@szig-dujv.hu címre. Aki előzetesen nem juttatott el igazolást a szombati távolmaradásáról, annak legkésőbb január 27-én kell hoznia azt (ez feltétele a pótló vizsgán való részvételnek).

Hozni kell:

  • Egy fényképes igazolványt (diák vagy személyi)
  • Tollakat (Az írásbeli munkát kék vagy fekete színű tintával kell elkészíteni.)

A magyar nyelvi feladatlapok kitöltéséhez segédeszköz nem használható. A matematika feladatlapok kitöltéséhez rajzeszközökön (vonalzó, körző, szögmérő) kívül más segédeszköz (pl. zsebszámológép) nem használható.A Felvételi vége: 15:45

Felvételi feladatlapok megtekintése:

2022.január 28. (péntek) 8:00-16:00 -ig

2022. február 4-én egy második felvételi pótnapot is tartunk.

A második pótnapon KÉRELEMRE kizárólag azok a vizsgázók vehetnek részt, akik igazoltan COVID-19 fertőzésben szenvedtek, vagy igazoltan házi karanténba kerültek, továbbá egyéb, önhibájukon kívül eső ok miatt nem tudtak megjelenni a 01.22-i és a 01.27-i vizsgán sem.

Ezen vizsgázók 2022.01.28. 16:00-ig elektronikus úton, írásban jelezhetik a második pótnapra vonatkozó részvételi szándékukat.