Ballagás – 2024

Tisztelt Végzős Tanulók, Szülők, Hozzátartozók!

A 2024.05.03-i ballagás helyszíne az aznapi időjárási helyzet függvényében lehet az udvar és lehet a tornaterem.

Természetesen az elsődleges szempont az lesz, hogy a ballagás minél nagyobb és maradandóbb élményt adjon végzőseink és a családjuk számára.

De mérlegelnünk kell, hogy a bizonytalan időjárás miatt nem tehetjük ki vendégeinket olyan helyzetnek, amely egy esetleges heves zápor, vagy vihar miatt káoszt, balesetet, később (az írásbelik idejére) megbetegedést, meghűlést okozhat.

Ezért az éppen aktuális információk birtokában 2024.05.03-án 12:00-kor el kell dönteni, hogy a 16:00-kor kezdődő ballagás helyszíne hol legyen.

Technikai okok miatt ezen döntésen nem tudunk változtatni akkor sem, ha a szeszélyes időjárás olyan fordulatot hoz, amely lehetővé tenné a kinti helyszín választását.

A tornaterem befogadó képessége miatt a végzős tanulók a benti ballagás esetén csak két vendéget fogadhatnak a helyszínen. A többi hozzátartozó ebben az esetben nem tud részt venni az ünnepségen, nekik az épületben biztosítunk várakozási lehetőséget. Az iskola technikai felszereltsége az élő közvetítést nem tesz lehetővé élvezhető minőségben.

Kérem a fentiek megértését.

Tisztelettel,
A Dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium, Iskolavezetése